Εμπειρία χρήσης Ostelife Premium Plus

Η εμπειρία της Τατιάνα από τη Jelgava (Λετονία)

Εμπειρία χρήσης του Ostelife Premium Plus από την Tatiana από τη Jelgava

Το όνομά μου είναι Τατιάνα, είμαι 63 ετών. Θα ήθελα να αναθεωρήσω τη χρήση της κρέμας Ostelife Premium Plus για πόνο στην πλάτη και στις αρθρώσεις. Ζω στη Λετονία, στην πόλη Jelgava. Για περισσότερα από 5 χρόνια πάσχω από σακχαρώδη διαβήτη, ο οποίος, στην πραγματικότητα, έχει γίνει η αιτία όλων των προβλημάτων υγείας. Για 2-3 χρόνια, εμφανίστηκαν προβλήματα με τις αρθρώσεις - πόνος στην πλάτη (πρώτα με άσκηση και μετά σε ηρεμία) και αρθρώσεις γόνατος. Επομένως, μετά από συμβουλή ενός γιατρού, άρχισα να κάνω γυμναστική και, ταυτόχρονα, να αναζητήσω μια θεραπεία για τη θεραπεία του μυοσκελετικού μου συστήματος. Σπούδασα αρκετές πληροφορίες και εγκαταστάθηκα στην κρέμα Ostelife Premium Plus, tk. Η επίδραση των ελαφοκέρατων και των εκχυλισμάτων των φυτών είναι πολύ ευεργετική για τον οργανισμό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο

Φωτογραφία ενός σωλήνα με κρέμα, εμπειρία χρήσης του Ostelife Premium Plus

Πριν από την εφαρμογή, διάβασα τις οδηγίες λεπτομερώς και, ακολουθώντας τις οδηγίες, έβαλα την κρέμα τρεις φορές την ημέρα σε προβληματικές περιοχές. Στην περίπτωσή μου, ήταν τα γόνατα (το έβαλα μόνος μου) και η πλάτη (ο σύζυγός μου βοήθησε). Τρίψτε την αλοιφή με ελαφρές κινήσεις μασάζ για 3-4 λεπτά. Μετά από αυτό, δεν ένιωσα κολλώδη στο δέρμα.

Πρώτη εβδομάδα

Την πρώτη εβδομάδα χρήσης, παρατήρησα μόνο μικρές αλλαγές. Στην αρχή φαινόταν ότι η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου ήταν περιορισμένη, αλλά σε αυτό έκανα λάθος. Μετά από 4 ημέρες χρήσης, ο πόνος στο κάτω μέρος της πλάτης μειώθηκε σημαντικά, κάτι που συχνά ενοχλούσε ακόμη και σε ηρεμία. Ήμουν σε θέση να περπατήσω περισσότερο με τον εγγονό μου, γιατίοι πόνοι στο γόνατο έχουν γίνει λιγότερο έντονοι.

Δεύτερη εβδομάδα

Στη δεύτερη εβδομάδα χρήσης, το αποτέλεσμα της εφαρμογής της κρέμας έγινε πιο εμφανές. Η θεραπεία αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματική - ο πόνος στον πόνο μειώθηκε και η κινητικότητα στις αρθρώσεις αυξήθηκε.

Επίδραση από ένα μήνα χρήσης

Ένα μήνα αφότου άρχισα να χρησιμοποιώ την κρέμα Ostelife Premium Plus και να ασκώ, το αποτέλεσμα του φαρμάκου ήταν πραγματικά μαγικό. Άρχισα να κοιμάμαι πολύ πιο ήρεμα, άρχισα να κάνω ελαφριά γυμναστική (νομίζω ότι αυτό συνέβαλε επίσης στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας), δουλεύοντας στον κήπο και αισθάνθηκα πιο ευτυχισμένος. Μετά από άλλη εξέταση, ο γιατρός είπε ότι είχα βελτιώσει πραγματικά την υγεία μου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επομένως, προτείνω αυτό το φάρμακο σε οποιονδήποτε έχει παρόμοια προβλήματα.