Οδηγίες χρήσης Ostelife Premium Plus

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα Ostelife Premium Plus

Οι οδηγίες χρήσης Ostelife Premium Plus περιγράφουν τα σημαντικά χαρακτηριστικά και τους κανόνες χρήσης της κρέμας. Δεδομένου ότι το προϊόν αποτελείται από φυσικά συστατικά, δεν προκαλεί παρενέργειες, προβλήματα υγείας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ασθενείς διαφορετικών ηλικιών. Εάν δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα, ακολουθήστε αυτές τις σημαντικές συστάσεις:

Πώς να εφαρμόσετε κρέμα Ostelife Premium Plus για αρθρίτιδα
  1. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα κρέμας στην πληγείσα περιοχή.
  2. Κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως (3-4 λεπτά). Εάν όλα γίνουν όπως υποδεικνύεται στις οδηγίες, προκύπτει μια αίσθηση θερμότητας, το δέρμα ζεσταίνεται, ο μυϊκός ιστός χαλαρώνει και η ένταση των οδυνηρών αισθήσεων μειώνεται.

Αξίζει να εφαρμόσετε την κρέμα περίπου 2-3 φορές την ημέρα. Η τελευταία φορά εφαρμόζεται το βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Η αλοιφή πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει σωρευτικό αποτέλεσμα. Μια βελτίωση της κατάστασης ακόμη και με σοβαρές παθολογικές διεργασίες στις αρθρώσεις παρατηρείται 14 ημέρες μετά την έναρξη της εφαρμογής.

Ενδείξεις για τη χρήση Ostelife Premium Plus:

  • Θεραπεία του πόνου στην πλάτη και στις αρθρώσεις.
  • Μείωση της καταστροφής των ιστών στην αρθροπάθεια.
  • Μείωση της έντασης της φλεγμονής στην αρθρίτιδα.

Η μόνη αντένδειξη στη χρήση της κρέμας είναι η υπερευαισθησία στα συστατικά που συνθέτουν τη σύνθεσή της. Επιπλέον, στην Ελλάδα, το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη ασθενειών του μυοσκελετικού συστήματος, σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να χρησιμοποιείται μία φορά το χρόνο.